Beelden voor je Leven Oss

Bij Beelden voor je Leven gaat het niet om ‘kunst maken’, maar om uitdrukking geven aan wat er van binnen bij je leeft, precies zoals je je op dat moment voelt. Deze vorm van creatieve expressie biedt de mogelijkheid om tot je diepste wezen door te dringen. Om te zijn wie je werkelijk bent. Het maakt ook emoties los, die daardoor tot uiting kunnen komen. Ontdek en ervaar jouw creatieve mogelijkheden.
In de werkplaats van Creapoelka kun je beeldhouwen in hout en steen. Binnen of buiten in een inspirerende, ontspannen en open sfeer. De workshop Beeldend Verwerken bestaat uit 4 dagdelen beeldhouwen in hout of steen bij Creapoelka in Ravenstein en wordt georganiseerd i.s.m. Stichting Chaja.

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Praktische informatie

Coördinator: Pieta Besseling tel: 06-40526180
Begeleiding: Marianne Willems
Locatie: Kleine Poelstraat 7, 5371 KM Ravenstein (Demen)
Tijd: 13.30 tot 16.00 uur.
Wanneer: elk voor- en najaar
Data: actuele data zie website Stichting Chaja www.stichtingchaja.nl
Kosten: € 49,- voor 4 lessen, incl. materiaalkosten. Dit is mogelijk dankzij donaties aan Stichting Chaja.
Aanmelden: via stichtingchaja@live.nl
Website: www.stichtingchaja.nl
Facebook: Stichting Chaja Oss e.o.

Open Atelier

Open Atelier De Driepoot

Het creatief bezig zijn met innerlijke beelden biedt een uitlaatklep voor gevoelens rondom kanker, die soms (nog) niet te verwoorden zijn. Het geeft troost, steun en hernieuwde kracht.
Bij Atelier De Driepoot kun je zelf (onder professionele begeleiding) aan de slag gaan met de verwerking van emoties tijdens het Open Atelier, door te schilderen, tekenen of te boetseren. Er worden geen prestaties verwacht, niets moet, alles kan! Het gaat hierbij voornamelijk om in een veilige omgeving, met bondgenoten samen bezig te kunnen zijn.
Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid tot het hebben van individuele sessies en er worden regelmatig schilderworkshops georganiseerd. De nadruk ligt niet op het eindresultaat, maar op de ervaringen die leiden tot inzichten die je weer in het Leven kunnen terugbrengen.

Coördinator/begeleiding: Marlies van der Wouw tel: 06-50212502 www.dedriepoot.nl
Wanneer: Elke maandag (vrije inloop) Met uitzondering van de vakanties.
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: Tuinstraat 15, 5341RL Oss
Kosten: Per keer € 6,50 (incl. koffie/thee) / 5 keer € 25,- (incl. koffie/thee)

Website Stichting Chaja: www.stichtingchaja.nl
Facebook: Stichting Chaja Oss e.o.