Patricia Deiters-Rahusen, voorzitter

Patricia Deiters-Rahusen, voorzitter

Werkt als zelfstandig imaginatiecoach en is verbonden aan Praktijk voor Imaginatie Parabel. In 2003 raakte zij als vrijwilliger betrokken bij de stichting Kanker in Beeld en richtte zij het eerste koor  van het korennetwerk 'Zingen voor je Leven' op. Sinds januari 2007 is zij voorzitter van de stichting.

Vincent van Dantzig, penningmeester

Vincent van Dantzig, penningmeester

Binnen Kanker in Beeld heeft Vincent twee functies: penningmeester en fondsenwerver. Beroepsmatig is hij communicatieadviseur, gespecialiseerd in de automobiele wereld. Hij is actief als partner in 2convince. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de fondsenwervende Nierstichting Klassieke autorally. Eerder was Vincent bestuurslid van het Klein Slottheater in Zeist. Hij speelde lange tijd cello, in diverse orkesten. In het bestuur sedert 2007.

Jan Vos van Marken

Jan Vos van Marken

Jan Vos van Marken is sinds 2002 actief in verschillende managementfuncties in het ziekenhuiswezen. Met zijn bedrijfskundige achtergrond is hij continu op zoek naar kwaliteitsverbeteringen ten behoeve van de patiënt; het is zijn passie om de gezondheidszorg beter en toch betaalbaar te maken. In zijn huidige functie helpt hij medewerkers van het UMC Utrecht om bedrijfjes op te starten die daarin een rol spelen. Binnen Stichting Kanker in Beeld maakt hij zich hard voor creatieve expressie aan en vanaf het ziekenhuisbed. Trad in 2011 toe tot het bestuur.