Zingen voor je Leven Helmond

Bij een koor van Zingen voor je Leven staat het plezier centraal. De deelnemers komen met veel plezier naar hun tweewekelijkse repetities. ‘Zingen geeft me een stem’, zeggen ze. En: ‘Als ik zing, voel ik dat ik leef.’ Bij Zingen voor je Leven maakt het niet uit of je goed bent of niet. In alle vrijheid ontdek je je eigen stem. Iedereen is welkom.

De koorleden hebben allemaal, direct of indirect, met kanker te maken. Door samen te zingen denken ze even niet aan de gevoelens van paniek, angst, boosheid of rouw. De aandacht gaat uit naar het zingen. Het plezier en de saamhorigheid versterken elkaar. Als iemand even moet zitten of als iemand moet huilen, schrikt niemand daarvan. Er hoeft niets uitgelegd te worden. Troosten kan als daar behoefte aan is. De koorleden leven met elkaar mee. Er ontstaat een netwerk waar mensen veel aan hebben, ook tijdens zware behandelingen of als de dood nabij komt.

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Praktische informatie

Coördinator: Nancy Meijer
Dirigente/stemexpressie: Nancy Meijer (www.nancymeijer.nl)
Repetities: op 5 en 19 juni en op 3 juli bent u van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met dit koor in oprichting.

Na de zomervakantie communiceren we nieuwe data

Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Anna Theater, Floreffestraat 21/a, Helmond
Kosten deelname: bovenstaande 3x gratis, na de zomervakantie aangepaste tarieven
Aanmelden of informatie: nancy@nancymeijer.nl