Sla navigatie over

10-jarig jubileum koor Zingen voor je Leven Groningen

In 2019 bestaat Zingen voor je Leven koor Groningen 10 jaar. Dit wordt gevierd met een prachtig jubileumconcert op 3 februari 2019 in de Fonteinkerk in de stad Groningen. Het koor is uitgegroeid naar 25 koordelen en wordt begeleid door dirigente en pianist Antien Frets. Het Zingen voor je Leven koor wil de bezoekers van dit concert laten delen in wat zingen voor de koorleden betekent. Hun motto is: “Je moet zeilen op de wind van vandaag”. Dit door Frans Mulder geschreven lied, is het lijflied van het koor en zal zeker ten gehore gebracht worden. Ze gaan dit lied, met nog enkele andere van hun klassiekers zingen in een groot koor: 16 oud leden voegen zich voor deze gelegenheid bij hen.

Ze willen hierbij alle lezers van deze nieuwsbrief uit nodigen om het concert te bezoeken, om te luisteren en mee te zingen, want daar zal je zeker ook toe uitgenodigd worden. Laat je mee voeren op de klanken en op de wind van vandaag en ervaar de kracht van zingen. Wij hopen er een warme, inspirerende en verbindende middag met elkaar te beleven.

Het optreden is ook bedoeld als broodnodige aanvulling op de inkomstenbron. De opbrengst van de verkochte entreekaartjes, hapjes en cadeautjes komt volledig ten goede aan Zingen voor je Leven Groningen.

Wees allen welkom.

Adres: Fonteinkerk, Eikenlaan 255, stad Groningen.
Tijd: 14.30 – 17.00 uur
Kaartjes: € 7,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar 1 euro)
Voorverkoop € 6,50 p.p. t/m 25 januari 2019 via koorleden of via contact@koornovazembla.nl

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn