Sla navigatie over

Beelden voor je Leven

Beelden voor je leven

Als ik schilder, ontdek ik mijzelf

In een Beelden voor je Leven atelier ervaren mensen dat zij nu eens niet met woorden hun gevoelens en gedachten kunnen uitdrukken. Deze ateliers zijn op verschillende plekken In het land te vinden. Voor (ex-)patiënten, partners, vriend(innen), collega’s of nabestaanden. Bij Beelden voor je Leven gaat het niet om ‘kunst maken’, maar om uitdrukking geven aan wat van binnen speelt, precies zoals je je op dat moment voelt. Ervaring is niet nodig.

Hoe werkt het atelier?

Het atelier is eens in de twee weken open of werkt met een workshopreeks. Ook wordt er soms een atelier online aangeboden. Er wordt gewerkt onder leiding van een vakprofessional, bijvoorbeeld een creatief therapeut. Per atelier wordt er met verschillende technieken gewerkt. Het schilderen, tekenen of boetseren geeft ruimte voor emoties en biedt een uitlaatklep voor gevoelens die soms (nog) niet te verwoorden zijn. Er kan gewerkt worden met een thema. De bedoeling is dat iemand met zijn werkstuk op creatieve wijze uitdrukking geeft aan wat hij of zij bezig houdt in verband met kanker. Dit kan confronterend zijn maar ook bevrijdend.

Ook proberen?

Benieuwd of zo’n atelier ook iets voor jou is? Kijk op onderstaand kaartje naar een atelier in de buurt. Je bent altijd welkom om het eens te proberen.

Beleef het mee

Samen verwerken door beelden

Een greep uit de werken

Landelijk netwerk

In de volgende plaatsten zijn Centra voor Leven met en na kanker en ateliers waar u terecht kunt. Beelden voor je Leven Heerenveen biedt het online aan:

  1. Beelden voor je Leven Groningen
  2. Beelden voor je Leven Heerenveen
  3. Beelden voor je Leven Katwoude
  4. Beelden voor je Leven Leeuwarden
  5. Beelden voor je Leven Nieuw Vennep
  6. Beelden voor je Leven Oss
  7. Beelden voor je Leven Venray

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn