Beelden voor je Leven Heerlen

Creativiteit is een ideaal middel om emoties te uiten en emoties te ordenen. Het gaat niet om kunst maken, maar om uitdrukking te geven aan wat van binnen speelt, precies zoals je je op dat moment voelt. Door creativiteit wordt de aandacht helemaal gericht op het beeldend bezig zijn, wat ontspannend gaat werken. Je kiest materialen, kleuren en vormen die je aanspreken in het moment.

Je wordt uitgenodigd om keuzes te maken die bij jou passen en bij jouw behoeftes. Dit proces kan helpen je zelfvertrouwen en identiteit (terug) te vinden, nieuwe kanten van jezelf te ontdekken en je levensproces te aanvaarden. Je wordt begeleid door de vaktherapeute en door de gastvrouw. Beeldende materialen waarmee gewerkt wordt zijn verf, potlood, krijt, klei, speksteen, textiel, natuurlijke materialen.

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Praktische informatie

Open atelier
Wanneer: vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur en vrijdagmiddag 12.30 – 14.30 uur
Locatie: Toon Hermans Huis Parkstad, Wilhelminaplein 24, 6411 KW Heerlen
Kosten: € 6,– per keer
Aanmelden: Anke Maas- Hermans, 06-34 21 68 13, info@beeldendetherapieparkstad.nl

Iedere workshop heeft een ander thema. Een thema gericht op een stukje uiting en verwerking van jouw gevoelens rondom kanker. Tijdens de workshop wordt gewerkt naar een tastbaar eindproduct wat je mee kunt nemen, neer kunt zetten, troost kan bieden, of aanleiding kan zijn tot een gesprek met je naaasten.

Workshop
Wanneer: vrijdagmiddag 12.30 – 14.30 uur 1 x per 2 maanden
Locatie: Toon Hermans Huis Parkstad
Kosten: € 12,50 per keer
Aanmelden: Anke Maas-Hermans, 06-34 21 68 13, info@beeldendetherapieparkstad.nl

Meer informatie:
www.beeldendetherapieparkstad.nl
www.toonhermanshuisparkstad.nl