Sla navigatie over

Comité van aanbeveling

Comité van aanbeveling

Het comité van aanbeveling

Prof. dr. E. (Erik) Scherder (Voorzitter)
Hoogleraar Klinische Neuropsychologie
Vu Amsterdam

Prof. dr. Susan van Hooren
Hoogleraar Klinische psychologie bij de Open Universiteit. In de afgelopen jaren heeft ze veel praktijkgericht onderzoek verricht naar de effecten en werkingsmechanismen van vaktherapeutische interventies. Dit heeft geleid tot nieuwe inzichten, methoden en tools die bruikbaar zijn voor de praktijk en het onderwijs.

”Wat een mooie en waardevolle activiteiten ontplooien jullie, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Zo mooi hoe jullie kunst, creativiteit en welzijn aan elkaar verbinden voor deze doelgroep.”

Dr. S.M. (Sylvia) Dermout
Gynaecoloog. Voorzitter Centrum voor Leven met kanker ‘Anna’s Huis’, Zorgboulevard ZMC. Zaandam. Oud-voorzitter stichting Olijf, netwerk van vrouwen met gynaecologische kanker.

“Ik ben vanaf het begin af aan gevraagd voor het Comité van Aanbeveling van de Stichting Kanker in Beeld, ik heb het als organisatie zien groeien en bloeien en ik ben er trots op dat zo’n mooie stichting bestaat, waar nog veel meer mensen met kanker gebruik van zouden moeten maken.”

Drs. B.J.A.M (Bernard) Welten
Buitengewoon raadslid. Onderzoeksraad voor Veiligheid Den Haag.

” Hoe fijn is het voor mensen, die daar behoefte aan hebben, om terug te kunnen vallen op de mogelijkheid om samen met lotgenoten iets te ondernemen. Of dat nu zingen is, schilderen, toneel spelen of wat ook maar. Geweldig dat deze initiatieven van Kanker in Beeld er zijn. Ik beveel deze van harte aan!”

Mw. M.M.S. (Til) Timmers – van der Valk
Directeur eigenaar hotel Breukelen / hotel Veenendaal

“Kanker in Beeld is een prachtig initiatief voor het bij elkaar brengen van mensen onder bijzondere omstandigheden.Muziek en dans kunnen zoveel vreugde brengen. Een lach, de vrolijkheid, al is het maar voor even blijven toch de essentie van het leven.”

Dhr. E. (Ernst) Veen
Directeur Hermitage Amsterdam en de Nieuwe Kerk (gepensioneerd).
Meedenker in Cultureel Ondernemerschap en Projecten B.V.

Dhr. W. (William) Yang
William Yang Foundation in Nijmegen: activiteiten voor mensen die geraakt zijn door kanker of een andere levensbedreigende ziekte en hun vrienden/naasten.

Prof. dr. C. (Casper) van Eijck
Oncoloog
Erasmus MC – Centrum Rotterdam.

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn