Sla navigatie over

Schrijven voor je Leven Hilversum

De schrijfcursus ‘Schrijven voor je Leven’ is bedoeld voor mensen die zelf of als naaste te maken hebben (gehad) met kanker. Als er sprake is van een ziekte in je leven kan het heel bevrijdend zijn gedachten, gevoelens en angsten aan het papier toe te vertrouwen. Schrijven lucht op en samen schrijven schept een band.

Cursusbegeleider Corrie Gramser heeft 20 jaar gewerkt als ergotherapeut in de psychiatrie. Sinds 2011 biedt zij via haar bedrijf Zinexprez een scala aan activiteiten op het gebied van schrijven en is daarnaast vrijwilligerscoördinator bij een inloophuis voor mensen die leven met kanker. Corrie is al jaren gecertificeerd cursusleider voor de cursus ‘Luisteren naar je pen’. Recent heeft ze via Kanker in Beeld de trainerscursus gevolgd voor ‘Schrijven voor je leven’. Zij start dit jaar met het aanbieden van module A ‘Kanker in je leven’. Tijdens deze module schrijf je bijvoorbeeld over wat er in je leven is gebeurd, waar je nu staat, waar je tegenaan loopt, wat je helpt en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen.

Bij voldoende animo kan de groep na afloop van de module doorstromen naar module B ‘Doen wat er voor jou toe doet’. In module B schrijf je over je waarden, verlangens en keuzes.

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Praktische informatie

Begeleiding: Corrie Gramser
Wanneer:
Data: Nieuwe data zijn nog niet bekend.
Locatie: Hilversum (exacte plek hangt af van het aantal aanmeldingen)
Prijs: € 195,- (4 middagen, module A, inclusief koffie/thee)
Aanmelden via: https://zinexprez.nl/schrijfworkshops/schrijven-voor-je-leven.html

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn