Sla navigatie over

Doneer als bedrijf

Doneer als bedrijf

Doneren als bedrijf

Wilt uw bedrijf Stichting Kanker in Beeld met een financiële bijdrage steunen? Geweldig! Als bedrijf kunt U (eenmalig) een geldbedrag schenken aan Stichting Kanker in Beeld.

Donaties aan Kanker in Beeld zijn voor bedrijven fiscaal aftrekbaar. Kanker in Beeld is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor kan u de donatie van de winst aftrekken. Uw belastingadviseur of accountant kan u hier meer over vertellen.

Ons rekeningnummer is NL78 INGB 0000 0004 59 t.n.v. Stichting Kanker in Beeld.

De bedrijven Manifesta en TopConnect sponsoren Kanker in Beeld in natura, ook dat is een optie.

Waarom doneren als bedrijf?

“Stichting Kanker in Beeld levert een mooie bijdrage in de verwerking van kanker via creatieve expressie. Daarom dragen wij graag bij aan Stichting kanker in beeld.”

— Incentro, Amsterdam

“Als ontwerpers weten wij als geen ander hoeveel plezier en zingeving je kunt halen uit creatief bezig zijn, op welke manier dan ook. Wij kunnen ons dus goed voorstellen dat de activiteiten van Kanker in Beeld voor patiënten en hun naasten enorm waardevol zijn, om zich te uiten en te verwerken. Wij vinden dit heel inspirerend en dragen graag ons creatieve steentje bij om dit mogelijk te maken. Samen met anderen iets moois maken geeft positieve energie en kleurt je dag!”

— Manifesta

“De telefonistes van TopConnect Telefoonservice nemen met veel plezier al jarenlang de telefoon aan voor Stichting Kanker in Beeld. We doen dit ‘om niet’, want we dragen Kanker in Beeld een warm hart toe. We verzorgden jaren geleden óók het secretariaat voor de stichting en weten daarom heel goed welke activiteiten de stichting faciliteert en wat voor lieve mensen aan deze activiteiten meedoen. Gefeliciteerd met het 25-jarig jubileum en ga zo door!”

— Mariska de Zwaan, Directeur TopConnect

Start een sponsoractie

Als organisatie naast een donatie ook in actie komen voor Stichting Kanker in Beeld? Dat stellen we zeer op prijs.
Er zijn veel mogelijkheden, zoals een sponsorwandeling, een fietstocht of het inzamelen van statiegeld bij een supermarkt.

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn