Sla navigatie over

Draag bij

Wilt u een donatie doen? Dank u wel! Daarmee maakt u ons werk mogelijk. Stichting Kanker in Beeld is geheel afhankelijk van sponsoring en donaties.

U kunt ons op verschillende manieren steunen. U kunt bijvoorbeeld direct een éénmalige donatie doen via iDeal of via de bank.

Of wilt u liever een periodieke gift doen aan de Stichting Kanker in Beeld? Wilt u voor een jubileum of festiviteit geen cadeau voor uzelf vragen maar een bijdrage voor Kanker in Beeld? Ook organisaties en instellingen kunnen op verschillende wijzen bijdragen aan de stichting. Lees hierover meer op de pagina sponsors.

Wij hebben de ANBI-status, dus uw gift is in bepaalde gevallen aftrekbaar.

Wilt u zich voor ons inzetten als vrijwilliger? Er zijn verschillende manieren waarop u ons kunt helpen, bijvoorbeeld bij een van onze activiteiten, als gastheer of gastvrouw bij informatiemarkten, tentoonstellingen en evenementen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Uw hulp is van harte welkom.

Overboeking via de bank

Wilt u een donatie of legaat aan ons schenken? U kunt uw gift overmaken op:
IBAN: NL78 INGB 0000 0004 59
Ten name van: Stichting Kanker in Beeld.
Dank u wel!

Meer informatie over Word Vriend van Kanker in Beeld, nalatenschappen, sponsoracties of een periodieke gift voor de stichting kunt u hieronder vinden.

Direct doneren via iDeal

Bedrag

Kiest u liever voor een vaste periodieke gift?

Maak via uw eigen bank een vaste overboeking per maand, kwartaal of jaar aan voor bankrekening NL78 INGB 0000 0004 59 t.n.v. Stichting Kanker in Beeld. Periodieke giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Voor het regelen van een periodieke schenking is tegenwoordig geen notaris meer nodig. Het enige dat je hoeft te doen is een periodieke schenkingsovereenkomst te ondertekenen. Heeft u hierbij hulp nodig, wilt u hier meer van weten? Stuur een mail naar info@kankerinbeeld.nl

Of:
Overeenkomst periodieke gift in geld, in natura, met betalingsvolmacht

Met deze rekenhulp bereken je wat jouw voordeel is van
schenken met een periodieke schenkingsovereenkomst.

Voor meer informatie zie www.belastingdienst.nl aftrekposten en kortingen. Het RSIN (ANBI) nummer van Stichting Kanker in Beeld is 8062 12 275.

Sponsoracties

Wilt u alleen of samen met anderen in actie komen voor Kanker in Beeld? Misschien wilt u een sponsoractie op touw zetten? Dat stellen we zeer op prijs. Er zijn veel mogelijkheden, zoals een sponsorwandeling, een fietstocht of het inzamelen van statiegeld bij een supermarkt. Jaarlijks nemen ook mensen deel aan de beklimming van de Mont Ventoux.

Mocht u ook een dergelijk evenement willen organiseren voor ons, laat het weten. Wij ondersteunen het graag, bijvoorbeeld met aandacht op onze website en social media.

U kunt via deze pagina heel eenvoudig een eigen actiepagina aan maken. De link naar deze pagina stuurt u vervolgens door naar al uw vrienden en kennissen met het verzoek om u – en daarmee ons – te ondersteunen.

Wilt u iets organiseren? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee en geven u alle support die u nodig heeft.

Nalatenschappen

Heeft u er weleens bij stilgestaan dat u ook na uw dood van betekenis kunt zijn voor anderen?

Als Stichting Kanker in Beeld u dierbaar is en u wilt ervoor zorgen dat wij het werk kunnen blijven voortzetten, kunt u overwegen Stichting Kanker in Beeld te begunstigen via uw testament. Een prachtig gebaar waar u Stichting Kanker in Beeld mee helpt en u zelf bepaalt wat er met uw nalatenschap gebeurt. Met een testament weerspiegelt u hoe u in het leven staat, de mensen die u dierbaar zijn en uw maatschappelijke betrokkenheid. Dat kan op diverse manieren onder andere door een goed doel op te nemen in uw testament.

Wilt u een legaat schenken aan de Stichting Kanker in Beeld? Dank u wel! Daarmee maakt u ons werk mogelijk.

Legaat
Een legaat is een in uw testament omschreven gift, een bedrag of percentage van uw nalatenschap. Met het geld dat vrijkomt uit uw nalatenschap kan Kanker in Beeld projecten realiseren. Als ANBI hoeft Kanker in Beeld geen erfbelasting te betalen over ontvangen giften uit nalatenschappen en kan Kanker in Beeld deze gift geheel ten goede laten komen aan haar doelstellingen.

(Mede-)erfgenaam
Kanker in Beeld kan tot mede-erfgenaam of erfgenaam worden benoemd naast kinderen, familieleden, vrienden en andere goede doelen.

Persoonlijke wensen en contact
Kanker in Beeld kan u altijd behulpzaam zijn of met u van gedachten wisselen als u overweegt een testament te maken of uw bestaande testament wilt aanpassen.
U kunt contact opnemen via info@kankerinbeeld.nl of bel 085-2738333
De notaris en tevens bestuurslid van onze stichting is Cora Hagendijk. Zij is notaris bij Mr. M.J. Meijer cs notarissen te Amsterdam. U kunt het ook via uw eigen notaris regelen.

Uitvaart
Ontzettend bijzonder wanneer er bij een uitvaart aan Kanker in Beeld wordt gedacht. Dit kan bijvoorbeeld door de vraag om een donatie in plaats van bloemen. Wilt u een collectebus aanvragen voor een uitvaart? Dan helpen we u graag verder op weg via info@kankerinbeeld.nl of bel 085-2738333

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn