Sla navigatie over

Even voorstellen

Hi, ik ben Nadia Burgmeijer, 31 jaar en woon in Amsterdam samen met mijn vriend en 2 katten. Ik voel mij enorm vereerd dat ik toe mag treden tot het bestuur van deze mooie stichting. In het verleden heb ik al enkele malen vrijwilligerswerk voor Kanker in Beeld gedaan, waardoor ik hele bijzondere momenten mee heb mogen maken. Zoals bijvoorbeeld in de Jaarbeurs en in Carré.

In mijn dagelijks leven hou ik mij bezig met het onderzoeken en verbeteren van de online gebruikerservaring van websites en apps. Mijn ondersteunende rol bij Kanker in Beeld zal zich dan ook vooral op online focussen. Dit is mijn eerste bestuurservaring en ik hoop hier enorm veel van te leren en bij te kunnen dragen. Mijn doel is om de stichting nog bekender te maken en daarmee nog meer deelnemers en donateurs te realiseren.

Ik hoop in de toekomst, als alles weer draaiende is, dat ik jullie prachtige kunsten in het echt kan aanschouwen. Dat ik weer kan meehelpen bij evenementen en dat ik jullie daar mag ontmoeten.

Lieve groeten, Nadia Burgmeijer

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn