Sla navigatie over

Even voorstellen

Manon van den Berg neemt de taken over van Laura van den Berg, onze programma manager, vanwege haar zwangerschapsverlof. 

Graag stellen we Manon aan je voor! 

Ik heb ruim 20 jaar werkervaring in diverse ondersteunende functies in diverse branches waaronder KWF, Stichting Wegwijzer bij kanker en Anna’s huis, centrum voor leven met en na kanker in Zaandam.

Op dit moment ben ik werkzaam als Cursusmanager bij de Scott Haldane Foundation. Deze stichting organiseert cursussen en na-en bijscholingsactiviteiten op het gebied van duikgeneeskunde en hyperbare geneeskunde. Ook werk ik een aantal uur per week als secretaresse bij een psychologenpraktijk. Organiseren is wat ik het liefste doe, een duizendpoot met oog voor detail. Ik denk mee, ben oplossingsgericht, leergierig, word graag uitgedaagd en ondersteun met veel plezier waar nodig.  

Omdat Laura van den Berg, de programma manager, binnenkort met zwangerschapsverlof gaat, neem ik vanaf halverwege november 2023 t/m maart 2024 o.a. de communicatieve taken en het relatiebeheer van haar over. Als aanspreekpunt voor alle initiatieven die Kanker in Beeld rijk is, hoop ik een zinvolle bijdrage te leveren aan het mooie werk waar Kanker in beeld mee bezig is. Ik kijk ernaar uit om te beginnen en elkaar (digitaal) te ontmoeten. 

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn