Sla navigatie over

Het Online Atelier

Laat je verrassen door de kracht van beelden! 
Voor de heftige emoties die met kanker gepaard gaan, schieten woorden vaak tekort. Het is dan ook geen wonder dat mensen zich soms liever op een andere manier uiten over hoe ze zich voelen dan er over te praten.

Het ‘Online Atelier, Beelden voor je Leven’ is even een moment voor jezelf, samen met lotgenoten, waar je in je eigen tempo weer aan jezelf toe komt en kunt ontdekken dat je méér bent dan de ziekte. Jezelf (leren) uiten door middel van vrij en creatief bezig te zijn met o.a. schilderen, tekenen of boetseren. Tijdens de onlinemeetings worden technieken en werkvormen aangeboden en is er tijd en ruimte om ervaringen uit te wisselen. De nadruk ligt op het doen en op een creatieve manier uiting geven aan wat je bezighoudt, niet op een mooi resultaat. Laat je verrassen door de kracht van beelden.
Iedereen kan meedoen, je hoeft geen speciale voorkennis of talent te hebben.

Na opgave krijg je een starters pakket thuisbezorgd zodat je gelijk kunt aansluiten.

Ervaring deelnemer Online Atelier:
“Even naar binnen met de aandacht, even bewust ervaren wat er is of wat zich aandient. Het met aandacht aan iets kunnen werken en het nabespreken, bekijken van elkaars werk vond ik ook echt fijn. Dat heeft ook meerdere keren mooie en verrassende inzichten opgeleverd. Het werkt door.”

> Meer informatie en aanmelden

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn