Sla navigatie over

“Ik mag er zijn wie ik ben”

Antoinette van Bree neemt deel aan Spelen voor je Leven

”Ik kan eigenlijk niet zeggen wat de meest speciale en mooiste momenten zijn. Ik geniet er al enorm van om mijn medespelers aan het werk te zien. Ik moet veel en hartelijk lachen om hun spel en dan is het weer ontroerend. De speelochtenden doen me alles vergeten en ik voel me er vrij en heel erg welkom. Ik mag er zijn wie ik ben.”
Een life changing event als het krijgen van (borst)kanker en wat daar allemaal bij komt kijken doet mij anders in het leven staan dan voorheen. Meer dan ooit besef ik dat het NU leven is. Dat maakt dat ik meer relativeer en ik voel me meer en meer “de schaamte voorbij”.
Nadat ik drie jaar geleden het leeuwendeel aan behandelingen achter de rug had, ben ik bij het Toon Hermanshuis in Amersfoort binnengestapt. Dit zonder mijn komst van te voren aan te kondigen. Maar er staat direct iemand klaar om me te verwelkomen en te vertellen wat er voor me te halen valt. Toneelspelen stond op mijn lijstje voor na mijn pensioen. Maar ja, met mijn nieuwe motto heb ik me gelijk aangemeld voor Spelen voor je Leven Amersfoort en ik heb er geen moment spijt van gehad.
Wat me het eerste opviel is de warmte van de groep. Het zijn allemaal doorleefde mensen en ik ben direct in hun midden opgenomen. En wat prettig is, het mag er zijn, maar we hebben het bijna niet over onze ziektes. En wat is spelen fijn!!!

Lees verder >

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn