Sla navigatie over

Kanker in Beeld in het leven van Shannon Suijkerbuijk

Op zeer jonge leeftijd kreeg ik  kanker, waarvan ik gelukkig na enkele jaren goed van genezen ben.

In 2017 hoorde ik van Zingen voor je Leven,  over wat voor koor het is en toen ik toevallig een optreden zag van Zingen voor je leven Nijmegen wist ik meteen dat ik ook  bij het koor in Nijmegen wilde gaan zingen; omdat ik zelf in Nijmegen woon.

Omdat ik zelf zo van zingen houd, zong ik zover dat kon, ook af en toe mee met het koor en genoot daarbij volop van het zingen. Tijdens  hun optreden voelde ik al snel het samen zijn met elkaar, de saamhorigheid en het samen genieten door te zingen;  en  daardoor even je zorgen te vergeten.

Sinds september 2017 ben ik bij het koor Zingen voor je Leven Nijmegen gaan zingen en geniet elke keer als we repetitie hebben van het samen zingen, het samen zijn, de vriendelijkheid voor en naar elkaar en van de steun maar ook  het respect voor elkaar.

Een van de  mooiste  momenten  voor mij bij het koor was,  toen ik  bij een koorrepetitie zag  en hoorde wat er voor iemand gedaan werd toen er iemand  jarig was.
Dat er dan even, zoals ik het voelde en zag, er speciaal tijd vrij gemaakt werd voor de jarige en wij met z’n allen samen de aandacht voor die persoon hadden.

Zingen geeft mij energie, vrolijkheid en genot. Vooral als ik  om de een of andere reden niet helemaal lekker in mijn vel zit, of even te veel zorgen heb. Tegen andere mensen wil ik daarom ook zeggen: zing en geniet want samen  zingen kan je echt veel voldoening geven.

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn