Sla navigatie over

Nalatenschappen

Heeft u er weleens bij stilgestaan dat u ook na uw dood van betekenis kunt zijn voor anderen?

Als Stichting Kanker in Beeld u dierbaar is en u wilt ervoor zorgen dat wij het werk kunnen blijven voortzetten, kunt u overwegen Stichting Kanker in Beeld te begunstigen via uw testament. Een prachtig gebaar waar u Stichting Kanker in Beeld mee helpt en u zelf bepaalt wat er met uw nalatenschap gebeurt. Met een testament weerspiegelt u hoe u in het leven staat, de mensen die u dierbaar zijn en uw maatschappelijke betrokkenheid. Dat kan op diverse manieren onder andere door een goed doel op te nemen in uw testament.

Wilt u een legaat schenken aan de Stichting Kanker in Beeld? Dank u wel! Daarmee maakt u ons werk mogelijk.

Legaat
Een legaat is een in uw testament omschreven gift, een bedrag of percentage van uw nalatenschap. Met het geld dat vrijkomt uit uw nalatenschap kan Kanker in Beeld projecten realiseren. Als ANBI hoeft Kanker in Beeld geen erfbelasting te betalen over ontvangen giften uit nalatenschappen en kan Kanker in Beeld deze gift geheel ten goede laten komen aan haar doelstellingen.

(Mede-)erfgenaam
Kanker in Beeld kan tot mede-erfgenaam of erfgenaam worden benoemd naast kinderen, familieleden, vrienden en andere goede doelen.

Persoonlijke wensen en contact
Kanker in Beeld kan u altijd behulpzaam zijn of met u van gedachten wisselen als u overweegt een testament te maken of uw bestaande testament wilt aanpassen.
U kunt contact opnemen via info@kankerinbeeld.nl of bel 085-2738333
De notaris en tevens bestuurslid van onze stichting is Cora Hagendijk. Zij is notaris bij Mr. M.J. Meijer cs notarissen te Amsterdam. U kunt het ook via uw eigen notaris regelen.

Uitvaart
Ontzettend bijzonder wanneer er bij een uitvaart aan Kanker in Beeld wordt gedacht. Dit kan bijvoorbeeld door de vraag om een donatie in plaats van bloemen. Wilt u een collectebus aanvragen voor een uitvaart? Dan helpen we u graag verder op weg via info@kankerinbeeld.nl of bel 085-2738333

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn