Sla navigatie over

Online happening: nieuwe website & bestuur koor Almere

Na een aantal weken van teksten aanleveren, foto’s uitkiezen, de website bouwen en checken, brak op 2 april 2021 het moment aan om de nieuwe website te presenteren.
Voor deze feestelijke online happening waren alle koorleden en oud-koorleden uitgenodigd, maar ook het bestuur, Patricia  (oud-voorzitter) en Laura van Kanker in Beeld, Mieke voorheen van Parkhuys Almere (locatie repetitie ) en andere bekenden van dirigent Heleen van der Heul. Even na 11.00 uur waren 25 personen online en heette Heleen ons allemaal van harte welkom. Na een kort woordje van Heleen, mochten de bestuursleden zich voorstellen, aangezien er sinds februari nieuwe bestuursleden zijn bijgekomen.
Patricia vertelde tijdens de websitelancering iets over het allereerste begin en haar herinneringen aan Heleen. Laura, eveneens van Kanker in Beeld, liet weten blij te zijn met de nieuwe input van het koor. Ze deelde mee dat alle ruim dertig Zingen voor je Leven koren in Corona-tijd zijn blijven bestaan, waaruit blijkt dat ze heel hard nodig zijn.

Hierna kon het aftellen beginnen: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1  Tadaaaaa ……..
Klik hier voor de nieuwe website Zingen voor je Leven Almere.
José van der Sluijs, bestuurslid online communicatie, heeft iedereen laten zien hoe zij de website vorm heeft gegeven en hoe het werkt. Een prachtig overzichtelijk geheel.

Na het officiële deel van de online lancering via Zoom konden de deelnemers, zoals bij iedere repetitie, starten met het losmaken van het lichaam en het losmaken van de stemmen, waarna een aantal liederen werden gezongen onder leiding van dirigent Heleen van der Heul. Heleen vierde deze ochtend namelijk ook alvast haar 62e verjaardag. Ze had wat liederen uitgekozen, die zij graag wilde zingen zoals het Russische verjaardagsliedje Mno ga ja ljeta. De aandachtspunten, zoals elkaar aankijken, zowel zittend als staand zingen, met een lach op je mond en de bewegingen erbij, kwamen allemaal aan bod. Tot slot werd het lied Woke up this morning with the sun in my heart, waarvan iedereen ging ‘shinen’ gezongen! Ondanks de afstand, voelde iedereen de warmte en verbinding. Het was een prachtige ochtend.

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn