Sla navigatie over

Online spelochtend Spelen voor je Leven Amersfoort

Een aantal weken terug vond een online afspraak tussen de voorzitter, coördinator en theaterdocenten van de Spelen voor je Leven groepen Amersfoort en Oss en Kanker in Beeld plaats. In het gesprek kwam naar voren dat ze in Amersfoort online Spelen. Tijdens het gesprek werd voorgesteld om Annet (theaterdocent) en Diny (coördinator) van Spelen voor je Leven Oss uit te nodigen bij de volgende online spelochtend! Op woensdag 14 april was het zover. Annet vertelt graag over haar positieve ervaring en ja spelen online, het kan!

“Ik mocht online meedoen met de spelersgroep van Bernadette; spannend, ik wist niet wat ik kon verwachten en ik dacht ‘hoe gaat ze dat in hemelsnaam doen?’ Net zoals de spelers had ik van Bernadette een opdracht gekregen: bereid een rol voor die niet zo alledaags is met kleding; het thema was ‘een blik over de grens’.
En daar zat ik dan tegen 10 uur helemaal uitgedost als Oeke, een bewoner van het Akha bergvolk uit Thailand, illegaal in Nederland. In afwachting …
Nou, de spanning was er snel af na het doen van wat lichaamswerk op een zeer vrolijk swingend muziekje … het lijf was los. Verschillend opdrachten vanuit je rol en wonderlijk maar waar, je kunt online ook samenspelen. Het is heel bijzonder en ik merkte dat je online minder de gêne voelt om te spelen. Geweldig om iedereen zo aan het werk te zien en te horen; erg gelachen.
Spelen in een ontspannen sfeer met een fijne groep mensen, heel inspirerend, ik kreeg er enorm veel energie van en ja … spelen online, het kan!
Bernadette en spelers, dank jullie wel!”

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn