Sla navigatie over

Organisatie

Organisatie

Over onze organisatie

Kanker in Beeld is een landelijke Stichting, een paraplu voor lokale en regionale creatieve activiteiten.

Zingen, beeldend werken, improvisatietheater en dansen gebeuren onder de enthousiaste, deskundige leiding van vakprofessionals. Om de kwaliteit te waarborgen hechten wij zeer aan vakprofessionals die niet alleen hun creatieve vak verstaan, maar ook weet van en oog hebben voor de beperkingen en de kracht van de deelnemers.

Alle activiteiten kunnen alleen plaatsvinden dankzij de inzet van veel vrijwilligers die de organisatie van de activiteiten op zich nemen en voor lokale PR en fondsenwerving zorgen.

Het bestuur van Kanker in Beeld draagt zorg voor de continu├»teit en de uitbreiding van alle activiteiten. Waar mogelijk ontplooit zij nieuwe initiatieven. Daarnaast is de landelijke PR een speerpunt; dit ter ondersteuning van de lokale activiteiten met als doel zo veel mogelijk mensen geconfronteerd met kanker met hun aanbod te bereiken. Het bestuur onderhoudt de interne en externe relaties. Dat betekent dat zij ook zorgt  voor een goede verbinding van en met alle initiatieven om kennis en ervaring te delen.

Het bestuur stelt elke vier jaar een beleidsplan op en elk jaar, in samenspraak met de programma manager, een werkplan.

Download het beleidsplan 2020-2024

De mensen achter kanker in beeld

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn