Schrijven voor je Leven Hoorn

Workshop: Schrijven voor je Leven/Pisa’s Schrijfsalon

Wie geconfronteerd wordt met de gevolgen van de ziekte kanker krijgt veel te verwerken. De ziekte en alle behandelingen trekken een enorme wissel op de patiënt, maar zeker ook op diens partner, kinderen en andere naasten.
Ook een dierbare verliezen aan kanker zet je wereld op de kop en vraagt een intensieve periode van verwerking.
Verwerken is soms hard werken; het vraagt veel van lichaam en geest. Vaak kom je pas aan verwerken toe als het relatief weer wat rustiger om je heen wordt; als overleven weer een beetje leven wordt.

Creatief en reflectief schrijven kan een hulpmiddel zijn bij dat proces. Het biedt de mogelijkheid om actief te verwerken door wat je voelt en denkt te verwoorden en een plaats te geven. Schrijven kan een belangrijke uitlaadklep voor je zijn, maar kan ook rust en ontspanning brengen.
En wanneer je je laat meevoeren door je pen kun je ook nieuwe horizonten verkennen, spelen en je verwonderen. Samen schrijven en delen kan inspireren en verbinden.

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Praktische informatie

Bij de Schrijfsalon gaat het vooral om het proces, niet om een mooie of foutloze tekst. Schrijfervaring en goed kunnen spellen is dan ook niet nodig.
Je gebruikt creatieve en speelse schrijftechnieken die je ook thuis kunt toepassen.

Aantal bijeenkomsten: Elke maand 1 ochtend
Aantal deelnemers: maximaal 10
Financiële bijdrage: € 7,50 per ochtend
Coach / vaktherapeut: Carla van den Hombergh. Carla volgde de trainersopleiding Luisteren naar je Pen®, zij geeft workshops creatief schrijven en organiseert sinds 2010 een schrijfcafé in Enkhuizen.
Locatie: Inloophuis Pisa, Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
Aanmelden: via e-mail:  administratie@inloophuispisa.nl of telefonisch: 0229 – 758531 (tijdens opening)

www.inloophuispisa.nl
https://www.facebook.com/inloophuispisa