Sla navigatie over

Sponsors

Stichting Kanker in Beeld is geheel afhankelijk van sponsoring en donaties

Elk jaar opnieuw is de fondsenwerving een belangrijke activiteit voor de stichting. Zonder bijdragen van fondsen, particulieren en het bedrijfsleven kunnen we niet bestaan.

Fondsen zoals Stichting Groot verzet tegen Kanker, Stichting RCOAK, Dr. C.J. Vaillant fonds, Stichting Roparun, Stichting Falckshuis, Stichting Hetty Odink en de Pasman Stichting zijn altijd zeer belangrijk geweest voor Kanker in Beeld en zullen dat hopelijk ook in de toekomst blijven. De bedrijven Manifesta idee & ontwerp en Telefoonaanname.nl sponsoren Kanker in Beeld in natura. Alle hulp vormt een belangrijk onderdeel van ons financiële fundament en we danken hen daarvoor zeer hartelijk.

Fondsen, instellingen en bedrijven

Voor fondsen, instellingen en bedrijven zijn er diverse sponsormogelijkheden, variërend van een financiële bijdrage tot verrassende sponsorwervende activiteiten. Graag vertellen we u hier meer over. Neem daarvoor contact met ons op.

De stichting heeft het ANBI-keurmerk. Dat betekent dat giften aan Kanker in Beeld, binnen de daarvoor geldende regels, aftrekbaar zijn van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

 stmontventoux_logo elisemathilde_logomollie_logo
pasmanstichting_logorcoak_logologomanifesta

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn