Sla navigatie over

We vieren feest!

Op vrijdagochtend 26 november 2021 viert Zingen voor je Leven Koor Heerenveen haar vijf-jarig bestaan. Dit gaat gebeuren met een feestelijke bijeenkomst in de grote zaal van cultureel centrum de Rinkelbom in Heerenveen. Uiteraard zingt het koor, maar er zijn ook enkele sprekers en is er een muzikaal intermezzo van pianist en blokfluitist Wil van Eekeren. 

Het lustrum is voor iedereen die zich betrokken voelt bij het koor: familie, vrienden, bekenden en andere belangstellenden. Je bent vanaf 9.30 uur van harte welkom in de Rinkelbom in Heerenveen. In de hal kun je een informatiemarkt bezoeken en er is koffie/thee met wat lekkers. Daarnaast is er volop ruimte voor ontmoeting. De lustrumviering in de grote zaal begint om 10.15 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Het wordt een verrassend en interactief programma! Napraten en de informatiemarkt bezoeken kan tot uiterlijk 12.15 uur.

Je kunt je aanmelden via grytsjemuzyk@solcon.nl of telefonisch via 0513 – 551139. Vergeet dit niet op tijd te doen, want… vol is vol.

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn