Sla navigatie over

Wereldkankerdag

Kanker in Beeld heeft samen met meer dan 300 organisaties op Wereldkankerdag (4 feb 2022) aandacht aan de impact van kanker gegeven. Speciaal voor deze dag zijn diverse koren creatief aan de slag gegaan met het maken van muzikale video`s waarmee een lied wordt geschonken aan een ieder die geraakt is door kanker! Ze zijn te beluisteren als je klikt op lees verder!

Ook vonden er verschillende (online) Voor je Leven activiteiten plaats. De slogan van Wereldkankerdag was; ‘Kanker raakt Iedereen, jou dus ook’.

I will overcome

Zingen voor je Leven Tilburg

Zingen voor je Leven Tilburg maakte een video om iedereen een hart onder de riem te steken. Het lied wat ze zingen heeft een mooie boodschap: I will overcome van Marlou Vriens.

 

Zingen voor je Leven Amersfoort

In het kader van Wereldkankerdag schenkt Zingen voor je Leven koor Amersfoort het lied May the blessing of love ter ondersteuning aan ieder die geconfronteerd is met kanker!

May the blessing of love
Fotocompilatie

Zingen voor je Leven Almere

Het Zingen voor je Leven koor Almere staat stil bij Wereldkankerdag op 4 februari 2022 door middel van een fotocompilatie van activiteiten van het koor van de afgelopen jaren.

Zingen voor je Leven Heerenveen

Zingen voor je Leven koor Heerenveen stuurt een muzikaal hart onder de riem naar een ieder die geraak is door kanker via het volgende filmpje.

We are sending you light
You raise me up

Zingen voor je Leven Haarlemmermeer

Een muzikale groet in het kader van Wereldkankerdag!

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn