Sla navigatie over

Zingen voor je Leven Haarlemmermeer

Zingen voor je Leven Haarlemmermeer – ‘Rhythm of Life’ bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar! We zijn uitgegroeid tot een prachtig 4-stemmig koor, dat jaarlijks diverse optredens mag verzorgen. Altijd kijken we weer uit naar de vrijdagmorgen, waar we naast het zingen ook warme contacten, gezelligheid en begrip mogen ervaren. Op 8 april 2017 vierden we ons Lustrum met iedereen die ons in die tien jaar gesteund heeft.

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Praktische informatie

Naam koor (sinds 1 januari 2018): Rhythm of Life – Zingen voor je Leven Haarlemmermeer
Coördinator: Rob Damen
Dirigent: Carole Kroese
Stemexpressie: Elise Blesgraaf

Repetities: De eerste en derde vrijdag van de maand. De inloop begint om 09.30 uur zodat we elkaar al voor het zingen kunnen ontmoeten, maar we zingen van 10.00-12.00 uur met een koffiepauze.
Locatie: Gebouw Pier-K, Harmonieplein, Nieuw-Vennep.
Kosten deelname: € 90.- per kalenderjaar.
Aanmelden: Sipco Schimmel, koor.secr.1@gmail.com of 06-46056760

Steve Bronwasser

Steve Bronwasser is na een ziekbed overleden. Steve was medeoprichter van “Rhythm of Life”. Hij was een charmante, humoristische en energieke man  en betekende veel voor ons koor. Veel acties waren zijn idee om bijvoorbeeld geld te genereren voor het koor zoals bloembollen verkopen. Hij was lange tijd penningmeester en hij schreef ook ieder jaar een mooie versie op het lied “Als het golft” . Bovendien had hij een mooie basstem.

We hebben in de repetitie van 15 oktober 2021 uitgebreid aandacht aan zijn overlijden besteed middels gedichten, herinneringen en liederen. 

Activiteiten

Vrijdag 17 december 2021 was  een feestje voor ons. We hielden een openbare repetitie maar het  voelde als een cadeautje. Er waren slechts weinig gasten gezien de strikte corona maatregelen. Maar we hebben kunnen zingen met elkaar en daarbij waren er nog gasten via de ZOOM. Die waardeerden het concert ook enorm. Blij dat dit zo pal voor de lockdown nog mogelijk was.We hopen en wensen zo snel mogelijk in 2022 weer te kunnen zingen onder leiding van Carole en Elise! Belangrijk, zeker voor de spirit en mentale gezondheid.

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn