Sla navigatie over

Zingen voor je Leven Harderwijk

Zingen betekent voor ons koor: een uitlaatklep, een verbintenis met elkaar. Samen zingen is zo fijn en belangrijk, even niet aan andere dingen denken. Met elkaar genieten van mooie muziek. Dat kan éénstemmig zijn, maar ook vierstemmig. Canons, Nederlandse muziek of anderstalig.  Eigenlijk zou je kunnen zeggen: “Het is zo zonde voor de mensen die nooit zingen. Ze zullen sterven met alle muziek nog in zich … ” (Oliver Wendell Holmes, 1809)

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Praktische informatie

Indeling van een repetitie: We beginnen met ontspanningsoefeningen en stemvorming. Hierna een leuke eenvoudige canon om even lekker samen te zingen en daarna start de eigenlijke repetitie. Liederen van Bach tot muziek van nu.

Het koor maakt deel uit van de stichting De Maretak Veluwe. Informatie over het koor staat op de website demaretakveluwe.nl

Het koor is een projectkoor: repetities elke week op woensdag van 14.00 tot 15.30 uur, gedurende 20 weken, te beginnen in september/oktober en eindigend eind maart. Dus in de zomermaanden zijn er geen repetities. De repetities staan vermeld op de agenda van de website De Maretak Veluwe.

Coördinator: Astrid van Mameren
Dirigent: Ellen Kempers
Pianist/begeleiding: Maud Veurtjes

Locatie: Voorlopig in de Catharinakapel te Harderwijk vanwege de corona beschermende maatregelen.
Kosten deelname: € 20 per projectperiode om onverwachte kosten te dekken.
Informatie via e-mail: koor@demaretakveluwe.nl of telefoon 06-41 82 98 87

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn