Sla navigatie over

Zingen voor je Leven Tiel

In het koor wordt samen gezongen door mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben (gehad). Dat kunnen patiënten zijn, maar ook vrienden, familieleden, collega’s en zorgverleners. Samen zingen geeft kracht. Je hoeft geen groot zanger te zijn om mee te kunnen doen, maar enige zangervaring is wel gewenst. Voor de rest zijn er geen wachtlijsten of toelatingseisen. Het plezier staat centraal!
Zingen voor je Leven is het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld. We zingen op sommige momenten ook samen met andere koren uit het netwerk.

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Tiel, 11 november 2019 Zingen Voor Je Leven in het ziekenhuis. De verwenmiddag voor vrouwen die borstkanker hadden of hebben, in de Judithzaal van Ziekenhuis Rivierenland, had deze week een bijzondere deelnemer: het koor Zingen Voor Je Leven, dat zijn basis heeft in het Toon Hermans Huis Tiel. Op maandag 11 november was het koor onderdeel van een uitgebreid programma. Het koor Zingen Voor Je Leven bestaat al enige tijd. Het staat onder leiding van leiding van Annet Vervoort, met muzikale begeleiding van Pieter Geleijns. Medeoprichters zijn Co en Lia Rust. Foto Jan Bouwhuis.

Praktische informatie

Dirigent en Stembevrijder: Annet Vervoort

Pianobegeleider: Pieter Geleijns

Repetities: Om de week op een donderdag
Tijd: 13.30  tot 15.30
Locatie: Toon Hermans Huis Rivierenland, Dr. Schaepmanstraat 23, 4001 CV Tiel
Kosten deelname: Minimale bijdrage van € 3,75 per persoon per repetitie

Aanmelden: Telefoon: 0344 60 64 59 of per mail: info@thht.nl

Foto: De foto is gemaakt tijdens een optreden van ons koor in het Rivierenland Ziekenhuis, najaar 2019. de foto is gemaakt door Jan Bouwhuis, fotograaf uit Tiel.

www.thht.nl

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn