Sla navigatie over

Zingen voor je Leven Hattem (was Zwolle)

Dat kanker niet het einde van het lied hoeft te betekenen, is gelukkig inmiddels een vertrouwde gedachte. Maar dat het ook het begin van een lied of zelfs van een heel repertoire kan zijn, is minder bekend. Zingen voor je leven Hattem (was Zwolle) is speciaal bedoeld voor mensen die direct of indirect met kanker zijn geconfronteerd. Zangervaring is niet nodig. De sfeer is ontspannen en de prestaties zijn ondergeschikt aan het plezier.
We hebben het heel gezellig met elkaar, maar er wordt ook serieus gezongen. Als het zo uit komt wordt er gepraat over wat iemand heeft meegemaakt, maar ontspanning staat voorop! We zingen o.a. canons, maar ook meerstemmige muziek, vanuit alle tijden, zodat er voor iedereen wat bij zit. Het is verrassend hoe mooi het vaak klinkt, omdat iedereen vanuit zijn of haar hart mag zingen!

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Praktische informatie

We beginnen met ontspanningsoefeningen en stemvorming, daarna een afwisselend programma met allerlei soorten muziek, met na afloop een gezellig samenzijn met koffie en thee.

Coördinatie: Vacant
Stemexpressie: Marion Oonk
Dirigent: Marion Oonk

Repetities: woensdag, even weken
Tijd: van 13.30 uur tot 15.30 uur
Locatie: Molenhuis, Molenbelt 7, 8051 EV, Hattem
Kosten deelname: € 5,- per keer
Aanmelden: via info@inloophuisdezonnesteen.nl

Terugblik: Zingen voor je leven Koor vierde haar 10-jarig jubileum in Hattem!

(oktober 2019)

Zingen voor je Leven koor Zwolle (Hattem) als onderdeel van Zingen voor je Leven bestaat 10 jaar! Een heuglijk feit dat gevierd werd door op 12 oktober jl. familie en vrienden uit te nodigen voor een concert waar repertoire van het koor te beluisteren viel. En wat klonk het mooi in het daarvoor speciaal versierde kerkje in Hattem. Spannend was het wel om voor een publiek van rond de 40 mensen a capella te zingen. Maar ook hartverwarmend. Marion Oonk, die het koor op een inspirerende wijze dirigeert, gaf een inkijkje in de betekenis van het repertoire. De middag werd omlijst door een tweetal workshops en een hapje en drankje bij wijze van afsluiting.

We kijken terug op een geslaagd feestje en zien uit naar de volgende 10 jaar!

085 – 273 83 33
info@kankerinbeeld.nl

Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op InstagramVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedIn