Zingen voor je Leven Almere

Zingen voor je leven Almere bestaat sinds 2009 en is opgericht door koordirigent Heleen van der Heul. Zij weet wat het is om kanker te hebben. Tijdens haar herstelperiode had ze veel baat bij zingen. Het gaf haar zoveel positieve energie. Heleen gunt dit iedereen die met kanker te maken heeft.
Het Zingen voor je Leven koor Almere is een hechte groep van 22 vrouwen en 2 mannen, die twee wekelijks bij elkaar komen. Hoewel er ook activiteiten worden georganiseerd, zoals optredens, vaartochten met Vaarkracht, lunches en bezoek aan de landelijke korendag van KiB, ligt het accent op de beleving van de bijeenkomsten.
Het eerste uur besteden we aan het losmaken van lichaam en geest. We werken met de adem, fysieke inzet en de gevoelsmatige kwaliteit van zingen. Na de pauze werken we aan een repertoire dat onder meer is ingebracht door de koorleden zelf. Heleen begeleidt op piano en accordeon. Het koor staat open voor iedereen en ieders stem en inbreng is mooi en goed genoeg om mee te doen. Kom ook zingen in Almere!

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Praktische informatie

Coördinator: Fred Blom
Dirigente/Koorleiding: Heleen van der Heul

Repetities: Vrijdag, eens in de 14 dagen
Tijd: 10.00 – 12.15 uur (inloop vanaf 09.30 uur)
Locatie: Parkhuys Almere, Buñuellaan 1, 1325 PP Almere, 036 53 54 444
Kosten deelname: € 6,- per bijeenkomst.
De factuur wordt 2x per jaar verzonden (€ 120,- op jaarbasis)
Aanmelden: hartenmuziek@gmail.com of tel. 036 537 27 80 / 06 36 42 40 61

www.hartenmuziek.nl
Voor meer informatie kun je terecht op onze blog: http://zvjl-almere.blogspot.nl
Je kunt ons ook zoeken op Facebook: ZvjL koor Almere