Zingen voor je Leven Leiden

Dat kanker niet het einde van het lied hoeft te betekenen, is gelukkig inmiddels een vertrouwde gedachte. Maar dat het ook het begin van een lied of zelfs van een heel repertoire kan zijn, is minder bekend. Stichting Zingen voor je Leven Leiden (Noyana) is speciaal bedoeld voor mensen die direct of indirect met kanker zijn geconfronteerd. Zangervaring is niet nodig. De sfeer is ontspannen en de prestaties zijn ondergeschikt aan het plezier.
Zingen met een groep mensen die ervaringen met kanker delen blijkt een heel bijzondere meerwaarde te hebben. De sfeer is warm en plezierig. Het is mogelijk om steun te vinden bij elkaar, maar vooral is er de ontspanning en het genieten van samen zingen. Het repertoire bestaat uit liederen uit verschillende landen, populaire songs en af en toe een mantra. De koorleden kunnen ook zelf een lied aandragen dat voor hen een bijzondere betekenis heeft. Het is niet nodig om al ervaring te hebben met zingen en muziek. Elke stem is goed zoals hij is.

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Praktische informatie

Coördinator: Ida Tan
Dirigent: Wieke Ubels
Stemexpressie: Wieke Ubels
Pianobegeleiding: Peter Bontje
Bestuursleden:  I. Tan (voorzitter), A. Hilderink (vice-voorzitter), H. de Mooij (penningmeester), T. van den Boer (secretaris) en R. Parlevliet.

Repetities: Op maandagochtend, een keer in de veertien dagen
Tijd: 10.00 tot 12.15 uur (binnenloop vanaf 09.45 uur)
Locatie: Kapel van Alrijne ziekenhuis, Houtlaan 55 in Leiden
Kosten deelname: € 110,– per jaar
Aanmelden: I. Tan, idatan@ziggo.nl  of 06 57 32 72 75

ANBI-status

Zingen voor je Leven Leiden heeft de ANBI-status

anbi_fc

 

 

 

Doelstelling:
Het in stand houden van een koor onder auspicien van Stichting Kanker in Beeld. Beoefening van podiumkunst.

Bezoekadres:
Ida Tan
Nesciokade 15
2321 WC Leiden
071-5316314

RSIN: 853651759
Bankrekening: NL85RABO0111668514

Jaarverslag:
2018

Jaarrekening en Meerjarenbegroting:
2018

Beleidsplan:
2019

Activiteiten

‘Vrienden van Noyana’

We zijn eind september 2018 begonnen met het werven van vrienden voor ‘Vrienden van Noyana’. Voor minimaal €12,50 per jaar bent u lid en helpt u ons mee om onze koorkas op peil te houden. Wat krijgt u er voor terug? Heel veel dankbaarheid van het koor, u mag twee maal per jaar een muziekochtend mee beleven en u ontvangt twee maal per jaar een speciale vrienden-nieuwsbrief. U ziet er wel wat in? Stuur een mail naar hilderinkank@hotmail.com

Terugblik!

1 juli vierden we met elkaar de start van de zomer. Koffie drinken en lunchen bij de Leidse Hout. En we boften, het weer zat mee en daardoor konden we buiten zitten.

 

 

 

 

 

 

15 juli kwam Brechtje Roos, muziekverteller, ons trakteren op een muzikale workshop. Brechtje leert je op een ontspannen en zeer professionele wijze, anders naar muziek te luisteren. Het thema was: ‘Reizen in de muziek.’ Van alle muziekfragmenten en muziekmijmeringen maakt Brechtje  een muzieklijst voor ons. Zo kunnen we alles terug luisteren en komen we de zomer wel door!
Voor info over Brechtje: www.brechtjeroos.nl
‘Ze mag wel vaker komen’ was een van de enthousiaste reacties!