Zingen voor je Leven Roosendaal

Zingen voor je leven Roosendaal bestaat sinds maart 2014. Zingen voor je Leven Roosendaal is een grote aanwinst voor het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld. Dit is het eerste en enige koor voor (ex)kankerpatiënten en naasten in West-Brabant.
In een ontspannen en open sfeer kun je met lotgenoten het plezier ervaren van wat samenzang met je kan doen. Muziek tilt je even op en laat je daarna zachter landen.

Terug naar het overzicht landelijk netwerk

Praktische informatie

Koorcoordinator: Imelda

Stemexpressie/dirigent: Josje Jonker

Repetities: Tweewekelijks op woensdagmiddag
Tijd: 13.00-15.00 uur
Locatie: de Muzen, Oliemolen 124a, Roosendaal
Kosten deelname: € 12,50 per maand
Aanmelden: zvjlroosendaal@gmail.com

www.facebook.com/zingenvoorjelevenroosendaal

 

Over Josje Jonker
Als docent Stem en Spreekvaardigheid is Josje sinds 2005 verbonden aan de Fontys Academie voor Theater en sinds 2012 aan de Fontys Academie voor Muziektheater. Haar liefde voor stem, zang en muziek is altijd een rode draad geweest in haar leven. Op haar tiende speelde en zong ze in haar eerste musical en sindsdien hebben muziek en zang haar niet meer losgelaten.
Josje rondde in 2005 haar studie Logopedie af met een stage aan de Fontys Academie voor Theater, begeleid door zang- en stempedagoog Ronald Klekamp en stemdocent Moniek Frankort. In 2007 voltooide zij met lof haar master Tekst en Communicatie aan de Universiteit van Tilburg met als afstudeerrichting ‘Betekenisoverdracht via geluid in respectievelijk spreken en muziek’. Parallel aan haar master startte Josje haar loopbaan als docent Stem en Spreekvaardigheid aan de Fontys Academie voor Theater. Josje volgde adem/stemcursussen bij ademtherapeuten Paul Triepels en Petra Bodnik, lessen klassieke zang bij Ronald Klekamp en lessen populaire zang bij Ivar Costenoble. Daarnaast volgde ze zangimprovisatiecursussen bij WEBE3, drie Amerikaanse improvisatiezangers. Als vocal coach, trainer en docent stemexpressie en spreekvaardigheid werkte Josje in opdracht van onder andere: Centrum voor Amateurkunst Muzerije Den Bosch, ROC Artiest Tilburg, Centrum voor de Kunsten Nieuwe Veste Breda, Universiteit van Tilburg en Fontys Hogeschool voor Journalistiek. www.vocalpoint.nl